NTP AS

EMAIL US AT sales@ntp-as.no
CALL US NOW +47 69 38 30 00
DOWNLOAD BROCHURE

Herdede glass kjede isolatorer

HERDEDE GLASS KJEDEISOLATORER

PRODUKT
HERDEDE GLASS KJEDEISOLATORER

Glass kjedeisolatorer blir brukt i fordelingsnett og overføringslinjer. NTP Products AS har representert Sediver og deres produkt sortiment i Norge siden 1961.

Helt fra starten i 1961 og til 2001 ble Sedivers glassisolaterer montert i vår fabrikk. Mer enn 14 millioner enheter har blitt levert herfra.  I 2001 ble produksjonen og monteringen flyttet til Sediver Nusco fabrikken, i Italia. Majoriteten av alle glass kjedeisolatorer som blir installert i Norge, kommer fra Sediver og NTP Products AS.

Sammen med Sediver, som er ekspert og pioner innenfor glass isolerings teknologien, tilbyr vi våre kunder inngående teknisk ekspertise, innovative produkter og Sedivers tekniske assistanse.

ISOLATORER
Gjeldende standard er IEC, men også BS og ANSI standarder er tilgjengelige for AC og DC systemer. Mekaniske styrke klasser fra 40kN opptil 760kN i flere ulike dielektriske glassprofiler: Standard profil, kysttype profil, åpen profil, sfærisk profil og ekstern skjerm profil.

KORROSJON BESKYTTEDE LØSNINGER
Korrosjonsbeskyttende hylse: Bolter som er varmgalvanisert kan utstyres med korrosjonsbeskyttende hylse laget av sink med høy renhet for å hindre bolt skader (korrosjon) i aggressive marine- og industrielle atmosfærer/miljøer.

EKSTRA TYKK GALVANISERING
Alle jernholdige eller smidde metalldeler er varmgalvaniserte og har en sinktykkelse på 85 / 86μm. I utsatte atmosfærer når dette kan være utilstrekkelig, tilbyr Sediver en forbedret beskyttelse av kappen og bolten ved å øke tykkelsen av sink med 110μm eller til og med opp til 125μm.

RTV SILIKON BELAGT HERDET GLASSISOLATORER [Sedicoat©]
Sedicoat© isolatorer er Sedivers egen belagte herdede glassisolatorer. Ulike farger er tilgjengelig i denne prosessen og tilbys for standard profil, kysttype og åpen profil dielektriske skåler fra 70kN opp til 550kN mekanisk styrke.

I mange tilfeller av ekstrem forurensning blir det nødvendig å vaske tradisjonelle glass og porselensisolatorer for å redusere risikoen for overslag. Noen energiverk har forsøkt kompositt isolatorer i slike forhold, men felterfaring viser i midlertidig helt klart at fordelen med komposittisolatorer blir ofte oppveid av vanskeligheter i diagnostikk, inspeksjon og AUS arbeide.

Den hydrofobe egenskapen av den belagte overflate bidrar til å redusere ekstreme forurensningsproblemer ved redusert fukting, tørr bånd aktivitet og lekkasjestrømmer. Dette eliminerer behovet for periodisk vasking og risikoen for overslag. Takket være Sedicoat © løsningen, de iboende egenskapene for herdet glass slik som mekanisk og elektrisk pålitelighet og ufeilbarlig visuell inspeksjon uten fare for punktering, beholdes selv i ekstreme forurensede områder.

TEKNISKE EGENSKAPER:

Herdede glass kjedeisolatorer tåler slitasje på ubestemt tid.

Herdede glass kjedeisolatorer har en overlegen evne til å tåle mekanisk og elektrisk overbelastning.

BRUKSOMRÅDER:
– Ekstremt forurensede områder
– Kyst områder, marin forurensing
– Ekstremt industrielt forurensede områder
– Nye linjer og vedlikehold
– HVAC og HVDC

FORDELER
– Ikke behov for regelmessig vasking av isolatorene
– Ikke behov for å modifisere linje designen
– Beholder egenskapene til herdet glass
– Ufeilbar visuell inspeksjon
– Sikkert under AUS arbeide
– Langsiktig pålitelighet
En løsning som er bekreftet gjennom ca to tiår med tilfredsstillende bruksegenskaper. Sediver herdede glass kjedeisolator blir produsert og testet i henhold til alle relevante standarder.